Durant el període del 27 de juny al 29 de juliol de 2022 l’escola organitza el casal d’estiu Manyanet-Begues amb diferents dinàmiques i jocs de lleure per als nens i nenes de P2 fins a 6è de primària. Es tracta d'un espai per potenciar la dimensió socioemocional dels nostres infants a través dels jocs, les dinàmiques cooperatives i de l'equip de monitoratge format per mestres de l'escola i monitors/es. Enguany, la coordinadora del casal serà la Srta. Mariona Capdevila (professora de primària).

Informació del casal - Clica'm

Assabenteu-vos dels preus, horaris i activitats del Casal d'Estiu aquí.

Inscripció - Clica'm

El període d’inscripció serà del 21 d'abril al 10 de juny. Davant la possibilitat que hi hagi limitació del nombre de participants degut a les mesures de protecció i seguretat de la COVID la reserva de places es farà per ordre d’inscripcions i fins a emplenar el nombre de places per grups d'edat.

Si no s'assoleix un mínim d’alumnat en alguna setmana o franja horària ofertes, o les mesures de restriccions per la COVID no permeten realitzar el casal d'estiu, l’escola es reserva el dret i l’obligació de la seva anul·lació, amb avís previ a les famílies interessades.

El pagament es farà per facturació bancària entre el 10 i el  27 de juny. Després d'aquesta data no s'aplicarà el descompte del 5% si la inscripció és de més de dues setmanes i en el cas de baixa d'alguna setmana es farà una retenció del 10% de l'import.


Per a qualsevol dubte o consulta us podeu dirigir al següent correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..