Des de Manyanet Serveis oferim un servei de qualitat assegurant tan un model d’alimentació saludable com una acurada intervenció pedagògica, en l’espai i temps del menjador i pati.

Desenvolupem un projecte educatiu propi per treballar els hàbits saludables i d’higiene i d’educació a la taula. També realitzem activitats educatives a l’horari del servei de menjador.

Projecte Educatiu menjador

Per oferir un model d’alimentació saludable de qualitat, amb les millors primeres matèries comptem amb Casa Ametller, que ens subministra tots els aliments i productes que consumim al menjador de l’escola.

Casa Ametller és un empresa de reconegut prestigi. Des del 1830 la família Ametller s‘ha dedicat a treballar i cuidar les seves terres. D’aquesta experiència, com agricultors i elaboradors, i fidels a la seva filosofia de respectar les propietats naturals dels productes, neix el projecte Ametller Origen.

Un model que integra la producció agrícola, l’elaboració i la comercialització sota un mateix objectiu: contribuir de manera determinant a millorar l’alimentació i la salut de les persones.

L’acord entre Manyanet Serveis i Casa Ametller comporta descomptes i beneficis per a totes les famílies que formeu part de l’escola.

Servei de Menjador

El col·legi ofereix aquest servei a totes les famílies que ho desitgin, sigui en abonament anual repartit en mensualitats, o en tiquet diari. Inclou el dinar i el servei de monitors.

Per apuntar-vos al menjador podeu trucar al telèfon 93.639.00.11 o adreçant-vos al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Menús

Els menús que es serveixen són el·laborats mensualment per dietistes de l'empresa Grup Ametller Origen, i tracten de donar una dieta equilibrada amb una aportació calòrica d'entre 700 i 800 kcal. Tots els menús es cuinen diàriament a les instal·lacions de la cuina del mateix col·legi. Mensualment es pengen els menús al web de l'escola: http://www.begues.manyanet.org

Dietes

Els plats de cada menú es preparen sempre amb oli d'oliva i s'elaboren segons les necessitats de cada alumne. En cas d'al·lèrgies o intoleràncies (i amb previ avís) els menús es modifiquen per tal d'adaptar-se a cada comensal. Si voleu realitzar un suggeriment sobre el servei de menjador podeu dirigir-vos al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Comunicació amb les famílies

Les famílies reben periòdicament:

  • Llibreta diària per P3 : on s’informa diàriament de com ha dinat el nen/a i si ha descansat. Igualment, s’entreguen dos informes detallats (gener i juny). 
  •  Incidències puntuals a l’agenda de l’escola per P4 i P5 : on s’informa d’un fet puntual el dia que ha succeït. Addicionalment, es lliuren dos informes detallats (gener i juny).
  • Informes trimestrals (primària i ESO):  on s’informa sobre el comportament del nen/a, adquisició d’hàbits, relació amb els companys i monitors, etc. 

En cas d’incident greu, la secretaria de l'escola avisa directament a les famílies per telèfon en el mateix moment en que succeeix l’incident.