Erasmus+

Erasmus+ és el programa cofinançat de la Comissió Europea per educació, formació, joventut i esport. Tindrà vigència des del dia 1 de gener de 2014 fins el 31 de desembre de 2020 i comporta un increment significatiu dels fons destinats al desenvolupament del coneixement i les habilitats.

Per què l'Erasmus+

El nostre centre porta des del 2009 participant en projectes ERASMUS+, els tres últims (dos dels quals encara estan en curs) són "Maths Around Us", "Say no to Neet", "Metodologies Alternaives".

Des del col·legi Sant Lluís-Bosch ens complau anunciar que un any més la nostra escola ha estat becada amb el programa ERASMUS+ pels anys 2018-2020. Aquest programa ja ha estat consolidat altres anys amb projectes com Say no to NEET ( per alumnes a l'atur o sense formació) juntament amb Àustria, Polònia, Itàlia i Portugal. El programa ERASMUS+ d'aquest any mostrarà iniciativa en l'àmbit matemàtic i científic amb "Maths Around Us " (Les matemàtiques al nostre entorn) com a tema principal d'aquest nou projecte Erasmus 2018-2020.

Aquest any, a més a més, s'ha produit el desplaçament a Begues i hem estat seu de l'Erasmus+ durant una setmana. Podeu seguir els esdeveniments de l'Erasmus+ a Begues de la setmana del 13 al 18 d'Octubre  fent clic a l'enllaç.

Podeu seguir el progrès del projecte en el nou blog MATHS ARROUND US

Objectius
Les Masies / Traditional Houses