Cambridge ESOL

Oberta la convocatòria per als exàmens de Cambridge. Consulteu el vostre correu o feu click a l'enllaç següent: INFO. Sol·licituds fins el 14 de març. Global recognition for real life.
@CambridgeEng for schools @multilinweb @EscolaCristiana @EscolesManyanet.

Cambridge ESOL exams

Setmana Blanca 2020

Aquest diumenge a les 12 del matí va començar la Setmana Blanca del 2020. Més d'un centenar de famílies del centre es van reunir el diumenge a l'escola a l'espera que l'autocar tanqués portes i comencés aquesta setmana d'esports de neu. 

Vora del migdia van arribar les primeres fotografies del viatge, durant l'hora de dinar a l'estació de servei "Porta Cerdanya", passat el túnel del Cadí.

Durant la tarda del diumenge també es va fer el "check in" a l'hotel i el lloguer del material d'esquí, deixant-ho tot preparat per començar a esquiar el dilluns.

El dilluns va ser el primer dia d'esquiada. Ens vam ajudar amb el material i en grups vam fer baixades, classe i esquí lliure fins que el sol que es va pondre a Pal. Va ser un dia complet.

Nadal Solidari

Aquesta setmana s'inicia el Nadal Solidari a l'escola. Es tracta d'una campanya de reollida d'aliments a favor de les Germanetes dels Pobres, que ajuden a la gent gran a Begues a través de la residència Novaurora, i de Càritas diocesana.

Si voleu col·laborar podeu portar aliments no peribles a Secretaria entre els dies 2 i 5 de Desembre. Gràcies per avançat.

Festival de Nadal 2019

aquest diumenge tots els membres de la comunitat educativa del col·legi Sant Lluís Bosch vam disfrutar del festival de Nadal que va donar el tret de sortida amb l'Eucaristia del Pare fundador. Posteriorment, els petits d'infantil i no tant petits de primària ens van deleitar amb la seva actuació per acabr amb el pessebre vivent que durant tant de temps s'havia ant preparant.

Moltes gràcies a tots els participant i assistents per a fer-ho possible. Podeu veure un petit vídeo - resum del festival més avall.  

Setmana de la ciència

La Setmana de la Ciència és l'esdeveniment anual de divulgació de la ciència més important en l'àmbit europeu. Durant uns dies, arreu de l'àrea metropolitana de Barcelona, un gran nombre d'entitats i institucions d'arreu organitzen activitats amb l'objectiu de fomentar l'interès de la societat per la ciència i el coneixement, i d'ensenyar els darrers avenços científics i tecnològics de manera atractiva i propera.

Des de l'escola també es vol promoure aquest interès a través de diverses activitats científiques i enguany ens focalitzarem en els 100 anys de Margalef que a més d'influir en gran mesura en el treball de síntesi de primer d'ESO d'aquest any serà el tema central de les activitats de la setmana. 

Qui és Ramón Margalef?

La Setmana de la ciència va començar a l'escola, sobretot a Secundària, a través de diverses pràctiques al laboratori amb els alumnes de 1r d'ESO relacionades amb la biologia. En concret amb els teixits de diverses plantes, estudiats mitjançant el microscopi.

Posteriorment, els alumnes van estudiar tant la biografia de Margalef com algun dels seus estudis en biologia marítimatant a classe com a informàtica com al laboratori.