Cambridge ESOL

Com cada any, comença el període d'inscripció per als exàmens de Cambridge. Aquells que estigueu interessats en certificar el vostre nivell d'anglès podeu posar-vos en contacte amb la professora Cristina Martínez a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Examinadors externs formats i autoritzats per Cambridge ESOL avaluen el coneixement de la llengua anglesa de nois i noies entre 12 i 16 anys (aproximadament). Més de 80.000 persones a més de 80 països es presenten cada any a aquests exàmens reconegut per moltes institucions educatives com a certificació dins dels marc europeu de referència de les llengües.

Des del centre s'ofereix un assessorament en horari de migdia seguint un calendari lliurat als candidats, i els professors els aconsellaran sobre com realitzar les diferents parts de la prova i qüestions logístiques.

El First Certificat és l’examen més conegut de Cambridge ESOL (la divisió d’idiomes de la Universitat de Cambridge per a parlants d’altres llengües), i certifica que els alumnes que l’aproven tenen un nivell intermig-avançat (B2).

L’examen A2 (Key English Test) és un examen de nivell bàsic que demostra l’habilitat per comunicar-se en anglès.

L’examen B1 (Preliminary English) dóna prioritat a la part oral per tal d’assegurar que els alumnes surtin preparats per a enfrontar-se a situacions comunicatives diverses. Els alumnes que realitzen l’examen B1 estan més motivats i també més preparats per a dur a terme, més endavant, l’examen B2 (First English), amb un reconeixement internacional en tots els àmbits.