Erasmus, creant oportunitats, obrint ments

El col·legi Sant Lluís-Bosch, Manyanet Begues, ha començat el curs amb gran reptes d’internacionalització, que ja són una realitat: 

  • Hem estat becats, per quarta vegada, amb un programa Erasmus KA2 “Maths around us” per a dos cursos escolars, i aquests dies, professors i alumnes de 3ESO han tingut la primera mobilitat multilateral a Polònia.
  • Simultàniament, la psicòloga del centre es formava en atenció a la diversitat en el marc d’un Erasmus KA1 per a docents de la Unió Europea, “Every pupil is important” a Finlàndia. Erasmus KA1 a Finlàndia
  • Un grup d’alumnes de 4t ESO han participat en la 9a edició de l’Intercanvi lingüístic i cultural als Estats Units (Marxem a USA!)
  • El director del centre i professorat han assistit a les jornades de difusió i formació d’Erasmus KA2 per a centres escolars a Toledo i Barcelona, respectivament, organitzades pel SEPIE (Servicio español para la Internacionalización de la Educación) i el Servei de Llengües estrangeres del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Enriquim les vides dels docents i de l’alumnat i obrim les seves ments. Prestigi de feina ben feta, treball d’equip, adquisició de competències matemàtiques, digitals, lingüístiques, entre d’altres, i promoció i internacionalització del centre i de la població de Begues són alguns dels beneficis que el projecte multilingüe proporciona a la nostra comunitat educativa. I no s’acaba aquí, seguim treballant en noves propostes i iniciatives..