El Gran Recapte

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària; també serveix per donar a conèixer la situació per la qual passa aquest grup arran de la crisi econòmica que estem vivint. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

Per què el Gran Recapte?

L'escola per a aquesta 10a edició s'hi ha volcat de ple i ens hi farem presents amb més d'una dotzena de voluntaris que es repartiran entre els supermercats de Begues durant els dies 22 i 23 de novembre. L'objectiu és animar als consumidors a fer una petita aportació de la seva compra a favor del Banc dels Aliments.

A més a més, durant aquests dies s'ha estat treballant en la sensibilització sobre la raó del Gran Recapte a les classes a través de xerrades que han dinamitzat estat els propis alumnes participants.  

Avui dimarts, tres dies deprés que finalitzès el Gran Recapte, i a l'espera de la suma total de tonelades d'aliments a tot Catalunya; podem com a mínim afirmar que la participació a Begues va ser bona, omplint-se diversos sacs gegants i dotzenes de caixes com els de la imatge. Per aquest motiu no només cal aplaudir la participació dels voluntaris sinó la generositat de tots aquells que ho han fet possible. Gràciès a tots! Us deixem les imatges de la jornada.