Com a escola cristiana tenim un equip de professors que s’encarreguen de potenciar activitats que ajudin als nostres alumnes a viure els valors cristians com poden ser el respecte o l’alegria, valors que sens dubte ajuden a crear un bon ambient de convivència a l’escola. Així mateix, i de manera general des del departament de pastoral vetllem per a que tota l'acció educativa es dugui a terme en coherència amb l'estil educatiu cristià de les escoles del Pare Manyanet.

Algunes de les activitats programades són:

PREGÀRIA DEL MATÍ

El moment de reflexió i pregària amb què iniciem cada jornada donant gràcies i demanant forces per al dia que comença.

FORMACIÓ RELIGIOSA

Durant tota l'educació escolar des de P3 fins a 4t d'ESO els alumnes tenen, dins les hores curriculars, l'àrea de Religió Catòlica. Aquesta està programada amb continguts i activitats segons el currículum establert.

CELEBRACIONS A L'ESCOLA

Es realitzen seguint els diferents esdeveniments de l'Any Litúrgic. Com ara les Celebracions d’Inici i final de curs, de Nadal o de Pasqua, del dia de la Pau, etc..

CAMPANYES DE SENSIBILITZACIÓ I AJUDA

Amb l'objectiu de sensibilitzar sobre el que és la vida i exigències cristianes, així com el treball que desenvolupen molts homes i dones cristianes arreu del món al llarg del curs organitzem diferents campanyes solidàries com: Manyanet Solidari, Nadal Solidari, el Gran Recapte...

Pots seguir les activitats de la pastoral de l'escola al blog de pastoral:

Blog de pastoral