Solidaritat

La solidaritat sempre ha estat un dels pilars de l'educació de Sant Josep Manyanet. Des de l'escola, seguint el carisma del nostre fundador també volem educar des del cor i és que, "quan el cor batega, l'escola funciona". Des de l'equip de pastoral de l'escola s'impulsen diverses campanyes (tant de senzibilitació com d'acció) a favor de la solidaritat, tant en el tercer món com en l'anomenat quart món.

Entre les campanyes en les quals els alumnes participen activament es troben: 

El Gran Recapte

Se celebra cada any a finals de novembre (enguany el 22 i 23 de novembre). Es tracta d'una activitat organitzada pel Banc dels Aliments en la que molts voluntaris animen als consumidors a fer una petita aportació de la seva compra a favor de la solidaritat.

El Nadal Solidari

El Nadal Solidari és una activitat que celebra l'escola durant el desembre en la que se senzibilitza als alumnes i se'ls anima a participar aportant aliments no peribles per tal de repartir posteriorment als més necessitats.  

Aprenentage i Servei

L'Aprenentage i Servei ha esdevingut una oportunitat per a poder portar els valors cristians de la Solidaritat i el Voluntariat més enllà del marc escolar.