Atenció: Aquest espai web utilitza cookies i tecnologies similars. En continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra política de cookies

Nom Cole

Col·legi Sant Lluís-Bosch

Xpert Access

Erasmus +

Erasmus+ és el programa de la Comissió Europea per educació, formació, joventut i esport. Tindrà vigència des del dia 1 de gener de 2014 fins el 31 de desembre de 2020 i comporta un increment significatiu dels fons destinats al desenvolupament del coneixement i les habilitats.

erasmusplus

El nostre centre ha estat becat per a participar com a soci en el projecte Say no to NEET juntament amb un centre escolar d’Itàlia, Polònia i Portugal coordinats per Àustria. El projecte té una durada de dos anys escolars 2016-2018 i l’iniciarem amb els alumnes de 3ESO que l’acabaran quan facin 4ESO. L’acrònim NEET,  (SAY NO TO NON EMPLOYMENT or EDUCATIONAL TRAINING) té l’equivalent (Digues No als NI-NI). Tota la UE s’enfronta a un augment de la població jove que ni estudien ni treballen. El projecte vol apropar els nostres alumnes a encarar aquesta situació i donar-los eines i recursos per ser competents en aquesta societat present i futura (formació acadèmica, laboral i tecnològica). Per tant, el projecte està plenament emmarcat en el curriculum de Tutoria, Emprenedoria i Llengua Anglesa d’aquests dos cursos. Durant el curs 2016-2017, està previst treballar el tema en els diferents centres amb una trobada prèvia de professors al centre coordinador, Àustria i el nostre col·legi a l’abril 2017 acollirà alumnes i professors dels altres quatre centres i es posaran en comú resultats i es dissenyaran noves propostes.

Com a centre educatiu, ens felicitem de poder participar en aquest projecte de dimensió europea del que se’n beneficiarà tota la nostra comunitat educativa i el seu entorn.

More info http://saynotoneet.blogspot.pt/

 

More info https://manyanetbegueska1.blogspot.com.es/

mapa

 

Col·legi Sant Lluís

C/ Sant Climent 8

08859 Begues (Barcelona)

Tf: 936390011

secretaria@begues.manyanet.org

mapa cole

 

 

 

mapa2

 

Col·legi Bosch

C/ camí Ral, 13

08859 Begues (Barcelona)

Tf: 936390185

secretaria@begues.manyanet.org

 mapa parv

Calendari 2