Cambridge ESOL

Oberta la convocatòria per als exàmens de Cambridge. Consulteu el vostre correu o feu click a l'enllaç següent: INFO. Sol·licituds fins el 14 de març. Global recognition for real life.
@CambridgeEng for schools @multilinweb @EscolaCristiana @EscolesManyanet.

Cambridge ESOL exams

Setmana Blanca 2020

Aquest diumenge a les 12 del matí va començar la Setmana Blanca del 2020. Més d'un centenar de famílies del centre es van reunir el diumenge a l'escola a l'espera que l'autocar tanqués portes i comencés aquesta setmana d'esports de neu. 

Vora del migdia van arribar les primeres fotografies del viatge, durant l'hora de dinar a l'estació de servei "Porta Cerdanya", passat el túnel del Cadí.

Durant la tarda del diumenge també es va fer el "check in" a l'hotel i el lloguer del material d'esquí, deixant-ho tot preparat per començar a esquiar el dilluns.

El dilluns va ser el primer dia d'esquiada. Ens vam ajudar amb el material i en grups vam fer baixades, classe i esquí lliure fins que el sol que es va pondre a Pal. Va ser un dia complet.

Nadal Solidari

Aquesta setmana s'inicia el Nadal Solidari a l'escola. Es tracta d'una campanya de reollida d'aliments a favor de les Germanetes dels Pobres, que ajuden a la gent gran a Begues a través de la residència Novaurora, i de Càritas diocesana.

Si voleu col·laborar podeu portar aliments no peribles a Secretaria entre els dies 2 i 5 de Desembre. Gràcies per avançat.

Festival de Nadal 2019

aquest diumenge tots els membres de la comunitat educativa del col·legi Sant Lluís Bosch vam disfrutar del festival de Nadal que va donar el tret de sortida amb l'Eucaristia del Pare fundador. Posteriorment, els petits d'infantil i no tant petits de primària ens van deleitar amb la seva actuació per acabr amb el pessebre vivent que durant tant de temps s'havia ant preparant.

Moltes gràcies a tots els participant i assistents per a fer-ho possible. Podeu veure un petit vídeo - resum del festival més avall.  

1a Sortida tutorial a Secundària

El 25 de Novembre tota la secundària del col·legi Sant Lluís - Bosch vam sortir d'excursió. Els destins van ser diferents per a cada curs, però hi havia un objectiu comú: gaudir d'un dia plegats.

Els alumnes de primer d'ESO van realitzar una gimcana per l'entorn e Begues, visitant (per guanyar-la) llocs com la desfeta, el pic de le agulles... Per aconseguir-ho han fet us del mapa i la brúixola per trobar els diferents codi QR amagats per la muntanya. 

Els alumnes de 2n d'ESO van visitar la biblioteca de Begues i assistir al taller "Allò que no es veu". L'objectiu d'aquest era tractar l'adolescència a partir dels llibres il·lustrats. En acabar i gaudint del bon temps hem passejat per l'entorn de Begues, visitant el parc de la Costeta per dinar i passejant fins al Pi Gros per la tarda.

Els alumnes de 3r i 4t ESO van anat al teatre, a l’espai Maragall de Gavà, i van veure l’obra en anglès "The Picture of Dorian Gray". Posteriorment van caminar fins a la platja de Gavà per a dinar.