Legislació recomanacions i acompanyament

Durant aquests dies que s'està retirant progressivament el confinament, la normativa de seguretat està també canviant. Per això en aquest racó, us volem facilitar les últimes notícies, així com un petit recull de la normativa vigent.

Respecte a la sortida dels menors de 14 anys:

Durant els dies que surtin, els menors poden sentir pors o angoixa després de tant de temps sense sortir. Des de l'àrea de salut mental de l'hospital Sant Joan de Déu ens faciliten aquest enllaç que pot resultar útil

Cambridge ESOL

Oberta la convocatòria per als exàmens de Cambridge. Consulteu el vostre correu o feu click a l'enllaç següent: INFO. Sol·licituds fins el 14 de març. Global recognition for real life.
@CambridgeEng for schools @multilinweb @EscolaCristiana @EscolesManyanet.

Cambridge ESOL exams

Festival de Nadal 2019

aquest diumenge tots els membres de la comunitat educativa del col·legi Sant Lluís Bosch vam disfrutar del festival de Nadal que va donar el tret de sortida amb l'Eucaristia del Pare fundador. Posteriorment, els petits d'infantil i no tant petits de primària ens van deleitar amb la seva actuació per acabr amb el pessebre vivent que durant tant de temps s'havia ant preparant.

Moltes gràcies a tots els participant i assistents per a fer-ho possible. Podeu veure un petit vídeo - resum del festival més avall.  

Setmana Blanca 2020

Aquest diumenge a les 12 del matí va començar la Setmana Blanca del 2020. Més d'un centenar de famílies del centre es van reunir el diumenge a l'escola a l'espera que l'autocar tanqués portes i comencés aquesta setmana d'esports de neu. 

Vora del migdia van arribar les primeres fotografies del viatge, durant l'hora de dinar a l'estació de servei "Porta Cerdanya", passat el túnel del Cadí.

Durant la tarda del diumenge també es va fer el "check in" a l'hotel i el lloguer del material d'esquí, deixant-ho tot preparat per començar a esquiar el dilluns.

El dilluns va ser el primer dia d'esquiada. Ens vam ajudar amb el material i en grups vam fer baixades, classe i esquí lliure fins que el sol que es va pondre a Pal. Va ser un dia complet.

Nadal Solidari

Aquesta setmana s'inicia el Nadal Solidari a l'escola. Es tracta d'una campanya de reollida d'aliments a favor de les Germanetes dels Pobres, que ajuden a la gent gran a Begues a través de la residència Novaurora, i de Càritas diocesana.

Si voleu col·laborar podeu portar aliments no peribles a Secretaria entre els dies 2 i 5 de Desembre. Gràcies per avançat.