Carnestoltes

Carnestoltes 2023

El Carnaval va arribar al col·legi

El Carnaval és una de les festivitats més esperades de l’any en moltes parts del món, i el col·legi no n’és l’excepció. Enguany, el nostre col·legi es va unir a la celebració i va organitzar una sèrie d’activitats per a tots els estudiants.
Carnestoltes
La festa va començar amb la rua de Carnaval pels carrers de la nostra localitat!  Els estudiants i professors d’infatinl i Primària es van unir a la desfilada amb disfresses acolorides i creatives. Alguns anaven disfressats de superherois, altres d’animals, i hi havia fins i tot algunes disfresses fetes amb materials reciclats.
Rua de Carnestoltes
Rua de Carnestoltes
Després de la desfilada, continuem la festa dins del col·legi amb una sèrie d’activitats. Els estudiants de primària van participar en tallers de manualitats, on van fer màscares i antifaços per seguir gaudint del Carnaval. També hi va haver música i ball al poliesportiu del col·legi, on els estudiants de secundària van demostrar les seves habilitats per al ball i les disfresses.
Taller de carnestoltes
Taller de carnestoltes
El Carnaval va ser una experiència inoblidable per a tots els que hi van participar. Ens va permetre desconnectar de la rutina diària i gaudir d’un dia ple de diversió i alegria al Esperem que l’any que ve puguem repetir la celebració i seguir gaudint d’aquesta tradició tan popular arreu del món. 
Carnestoltes
Carnestoltes