Servei Menjador

Des de Manyanet Serveis oferim un servei de qualitat assegurant tan un model d’alimentació saludable com una acurada intervenció pedagògica, en l’espai i temps del menjador i pati.

Desenvolupem un projecte educatiu propi per treballar els hàbits saludables i d’higiene i d’educació a la taula. També realitzem activitats educatives a l’horari del servei de menjador.

Per oferir un model d’alimentació saludable de qualitat, amb les millors primeres matèries comptem amb Casa Ametller, que ens subministra tots els aliments i productes que consumim al menjador de l’escola.

Casa Ametller és un empresa de reconegut prestigi. Des del 1830 la família Ametller s‘ha dedicat a treballar i cuidar les seves terres. D’aquesta experiència, com agricultors i elaboradors, i fidels a la seva filosofia de respectar les propietats naturals dels productes, neix el projecte Ametller Origen.

Un model que integra la producció agrícola, l’elaboració i la comercialització sota un mateix objectiu: contribuir de manera determinant a millorar l’alimentació i la salut de les persones.

L’acord entre Manyanet Serveis i Casa Ametller comporta descomptes i beneficis per a totes les famílies que formeu part de l’escola.

Servei de Menjador

El col·legi ofereix aquest servei a totes les famílies que ho desitgin, sigui en abonament anual repartit en mensualitats, o en tiquet diari. Inclou el dinar i el servei de monitoratge.

Per apuntar-vos al menjador podeu trucar al telèfon 93.639.00.11 per a primària o secundària i al 93.639.01.85 per a infantil o adreçant-vos al correu material@begues.manyanet.org

Menús

Els menús que es serveixen són el·laborats mensualment per dietistes de l’empresa Grup Ametller Origen, i tracten de donar una dieta equilibrada amb una aportació calòrica d’entre 700 i 800 kcal. Tots els menús es cuinen diàriament a les instal·lacions de la cuina del mateix col·legi. Mensualment també es pengen els menús a la plataforma educativa Alexia

Dietes

Els plats de cada menú es preparen sempre amb oli d’oliva i s’elaboren segons les necessitats de cada alumne. En cas d’al·lèrgies o intoleràncies (i amb previ avís) els menús es modifiquen per tal d’adaptar-se a cada comensal. Si voleu realitzar un suggeriment sobre el servei de menjador podeu dirigir-vos al correu servei.menjador@manyanet.org

Comunicació amb les famílies

Les famílies reben periòdicament:

  • Llibreta diària per P3 : on s’informa diàriament de com ha dinat el nen/a i si ha descansat. Igualment, s’entreguen dos informes detallats (gener i juny). 
  •  Incidències puntuals a l’agenda de l’escola per P4 i P5 : on s’informa d’un fet puntual el dia que ha succeït. Addicionalment, es lliuren dos informes detallats (gener i juny).
  • Informes trimestrals (primària i ESO):  on s’informa sobre el comportament del nen/a, adquisició d’hàbits, relació amb els companys i monitors, etc. 

En cas d’incident greu, la secretaria de l’escola avisa directament a les famílies per telèfon en el mateix moment en que succeeix l’incident.

Projecte educatiu de menjador i lleure migdia

Clicant al botó prodreu accedir al document en format pdf del projecte educatiu del menjador