Newsletter 4

CONVIVÈNCIA I AFECTIVITAT

 

 

Deixem enrere el període de Nadal. Començat un any nou, amb el curs que avança, alhora que els infants i joves van creixent en autonomia i aprenentatges, i també emocionalment i afectivament. Aprenent a cooperar i a conviure valorant la diversitat personal i cultural com a font de riquesa, a interessar-se per altres llengües i cultures, a entendre que els conflictes són elements naturals a la vida i que s’han de resoldre de manera pacífica i acceptant la incertesa per a gestionar les emocions. Sentir-nos part d’un projecte col·lectiu, tant en l’àmbit local com global per a desenvolupar l’empatia i la generositat.

La resposta a aquest reptes i d’altres necessiten coneixements, destreses i actituds que s’integren en el nostre projecte educatiu. La convivència i aprenentatges del dia a dia i en les sortides com ara el recent curs d’esquí, la celebració del dia de la pau i la No-Violència escolar del pròxim dia 30 de gener, l’acollida d’un grup d’estudiants de Bragança (Portugal) dins el programa Erasmus són les respostes a alguns d’aquests reptes.

És per això, que també volem donar l’oportunitat a les famílies que vulguin conèixer el nostre projecte educatiu i oferim unes primeres jornades de portes obertes els dies 3 i 4 de febrer.

Per últim, estrenem pàgina web!