Newsletter 3

NADAL. JUNTS ARRIBEM A BETLEM!

Amb el lema “Junts arribem més lluny” iniciarem el curs, ara, a l’Advent-Nadal continuarem fent pinya i “Junts arribarem a Betlem!”

Volem fer camí, com Maria i Josep, cap a Betlem.

I Déu es presenta així, en un nen, per a ser rebut als nostres braços. Així es manifesta la grandesa del seu amor. El Pessebre ens parla del seu amor.

Els creients ens veiem desafiats, en aquest món tan secularitzat, a tornar a les nostres fonts per redescobrir l’essencial de la nostra fe, començant per aquest esdeveniment de Nadal.

El naixement de Crist és un esdeveniment històric, transcendental, que ha canviat el curs de la història, ha canviat la cronologia i la manera de comptar el temps. En aquests dies la figura del nen Jesús té un relleu especial i val la pena que estigui ben present a les nostres llars. És una bona ocasió per revifar la nostra fe que ens mou a conèixer, estimar, seguir i testimoniar Jesús.

Ens diu el Papa Francesc: “Y al ir así, día tras día, tendremos la certeza de que incluso en las noches más oscuras brilla una estrella. Es la estrella del Señor, que viene a hacerse cargo de nuestra frágil humanidad. Caminemos a su encuentro. Como los magos alcemos la cabeza, escuchemos el deseo del corazón, sigamos la estrella que Dios hace resplandecer sobre nosotros. Y como buscadores inquietos, permanezcamos abiertos a las sorpresas de Dios. Hermanos y hermanas, soñemos, busquemos, adoremos.”

Feliç i Sant Nadal.

P. Pedro Mejías – Titular de l’escola

Tota la comunitat educativa us desitja
un BON NADAL i un pròsper 2023!